Fleuve noir

  • angol Black Tide
Előzetes

Tartalmak(1)

Adapted by Erick Zonca from a novel by Dror Mishani, the screenwriter of the TV series Wisdom of the Crowd, Black Tide is an action packed detective film. Dany, the teenage son of the Arnault family disappears. Upon hearing about this, his former teacher Mr. Bellaile goes to the police and offers to collaborate with the world-weary inspector Visconti. (International Istanbul Film Festival)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Nem annyira látványos és "akciódús", mint a kortárs skandináv krimik, egyáltalán nem kell moziban megnézni, de ugyanolyan jól bevonja az embert a cselekménybe. A Fleuve noir, amely egy rendőrségi irodában, néhány lakásban és erdőben játszódik, a párbeszédekre, az érdekes karakterek apró részleteire és különleges interakcióikra épül. A megfoghatatlan Duris tanárán és Cassel újabb szuper alakításán, mint különc alkoholista nyomozón. Az utolsó pillanatig nem tudjuk, hogy melyik szereplő milyen szerepet játszik az ügyben. [Sitges FF] ()

Marigold 

az összes felhasználói recenzió

angol Vincent Cassel's drunken Colombo staggers from shot to shot, greasily interviews the hilariously sleazy Romain Duris, and Erick Zonca lends money to people cheaper and more calmly, sadly lacking even a basic idea of how a detective story builds and is supposed to work. ()

Hirdetés

Galéria (20)