A gyógyultak

  • Írország The Cured (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

A szörnyű vírus hatására a fertőzöttek zombikká változnak. Szerencsére megtalálják az ellenszert, és megállítják a fertőzést. De hátra van a legnehezebb, hogyan lehet a korábban fertőzött, de meggyógyult embereket újra beilleszteni a társadalomba? Senant szörnyű emlékek kísértik, a rettenetes tettei, amiket fertőzöttként elkövetett. Az ifjú a sógornője és annak családja segítségével próbálja újrakezdeni az életét, de vajon a társadalom készen áll arra, hogy megbocsájtsanak neki és többieknek? (National Geographic)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Érdekes zombis alkotás a "gyógyultakról" és arról, hogy képtelenek visszailleszkedni a társadalomba. Ami arra késztetheti őket, hogy szimpatizáljanak a bebörtönzöttekkel, még nem gyógyultakkal... Boyle 28 nappal később filmjére emlékeztető brit környezet és az ír forradalmi szellem, valamint a film pszichológiai vonala általában véve egy nagyszabású műfaji eseményre utal. A film végkifejlete azonban nem felel meg a folyamatosan formálódó elvárásoknak - a műfaj rajongói ennyi fecsegés után ennyire kevés zombi-akcióval nem lesznek elégedettek. [Sitges FF] ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I thought that the Irish-French production The Cured was just a boring movie that simply plodded along. It could have been engaging. However, it leaves the viewer cold, which is quite a shame because the synopsis of this movie seemed like a step in the right direction. In the end, however, the whole premise fell off a cliff and died a horrible death. ()