A végtelen

Előzetes 1

Tartalmak(1)

A két testvér, Justin és Aaron egykor az Őrült UFO halálkultusz szekta tagjai voltak, de jó évtizede, hogy hátat fordítottak neki. Egy nap rejtélyes videót kapnak, benne titokzatos meghívókártyával a múltjukból, ami „A felemelkedés” című eseményre invitálja őket. Justin félelmei ellenére megállapodnak, hogy egy napra visszatérnek a szektához. Régi barátaik meleg fogadtatásban részesítik őket, de aztán a dolgok különös fordulatot vesznek, a testvérek egyre furcsább rituálékban találják magukat. (Cinemax)

(több)

Videók (1)

Előzetes 1

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Hasonlóan érdekes és lebilincselő thriller, mint például az Eredet, de robbanások nélkül és Nolan kábelszolhordózójának háromnapi fizetésének megfelelő költségvetéssel. Egy okos forgatókönyv, amely kíváncsiságot ébreszt és magasabb szintű gondolkodásra ösztönöz. Hatalmas hangulat, precíz hangeffektusokkal fokozva. Indie fesztiválokra. [Sitges FF] ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol The American movie The Endless is not completely boring or dumb, so some will like it. However, I thought any good ideas were lost in the excessive filler. Those ideas are lost because the movie is too talky, and the pace is too slow. It picks up occasionally when something peculiar is going on, and then it slows down again, which is just ridiculous, really. ()

Hirdetés

Galéria (22)