A bosszú angyala

(fesztivál filmcím)
Előzetes

Tartalmak(1)

Noelle képzőművészetet tanul, de valahogy nem találja a megfelelő művészi kifejezési módszert. Egy nap az egyik tankörtársa megerőszakolja. Noelle próbálja feldolgozni a történteket és kérdőre vonja a fiút, de a beszélgetés balul sül el és a fiú meghal. Noelle igyekszik visszatérni a normál életbe, míg rá nem jön, hogy nem ő az egyetlen áldozat a campuson. Úgy dönt, a saját kezébe veszi a dolgokat. Megszületik a bosszúálló és kiderül, a megtorlás az, amire művészként is szüksége volt. (Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Naiv feminista elszámolás egy nagy amerikai problémával - a nők elleni szexuális erőszakkal. Túlságosan komolyan veszi magát ahhoz képest, hogy milyen gyerekesen és látszólag cool-módon kezeli ezt a komoly témát. És pontos ellentéte Russ Meyer filmjeinek. [Sitges FF] ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol It has a good theme done well, and I mean visually, but the film deserved to have been conceived a little differently. Either go deeper into the psychology and take it a little more seriously, or - and this would be better - if it was a little more bizarre and gritty, maybe even lightened up in some moments. This way it pushes the envelope too much without really adding anything to the topic. ()