A bosszú angyala

(fesztivál filmcím)
Előzetes

Tartalmak(1)

Noelle képzőművészetet tanul, de valahogy nem találja a megfelelő művészi kifejezési módszert. Egy nap az egyik tankörtársa megerőszakolja. Noelle próbálja feldolgozni a történteket és kérdőre vonja a fiút, de a beszélgetés balul sül el és a fiú meghal. Noelle igyekszik visszatérni a normál életbe, míg rá nem jön, hogy nem ő az egyetlen áldozat a campuson. Úgy dönt, a saját kezébe veszi a dolgokat. Megszületik a bosszúálló és kiderül, a megtorlás az, amire művészként is szüksége volt. (Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Naiv feminista elszámolás egy nagy amerikai problémával - a nők elleni szexuális erőszakkal. Túlságosan komolyan veszi magát ahhoz képest, hogy milyen gyerekesen és látszólag cool-módon kezeli ezt a komoly témát. És pontos ellentéte Russ Meyer filmjeinek. [Sitges FF] ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol It has a good theme done well, and I mean visually, but the film deserved to have been conceived a little differently. Either go deeper into the psychology and take it a little more seriously, or - and this would be better - if it was a little more bizarre and gritty, maybe even lightened up in some moments. This way it pushes the envelope too much without really adding anything to the topic. ()

Hirdetés

Galéria (18)