Streaming (1)

Tartalmak(1)

A fekete bőrű Rubin Carter, akit mindenki csak Hurrikánnak becézett, a középsúly egyik kedvence volt a hatvanas évek elején. A bokszkarrierjét azonban kettétörte, hogy gyilkossági ügybe keveredett. A bíróság életfogytiglani börtönre ítélte az ártatlan férfit. A rácsok mögött Hurrikán megírta az önéletrajzát. Évekkel később a könyve Lesra Martin kezébe került. Mivel meg volt győződve az ártatlanságáról, Martin felkarolta az ügyét, és kampányt indított a szabadon bocsátásáért. Carter kezdetben vonakodva fogadta a segítséget, hogy azután újult erővel harcoljon az igazáért. (Viasat 6)

(több)

Recenziók (1)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I don’t want to be prejudiced against black people, but I feel like most of the movies about them are about them undergoing some horrible, even unbelievable, ordeals. Here, it is pretty obvious. Thus, The Hurricane doesn’t bring anything new or unique. However, Denzel Washington portrays the black guy with a sad destiny sitting in jail so authentically that the two and a half hours go by in the blink of an eye. Sure, the premise is nothing inventive, but it is filmed well, so there is no reason to be dissatisfied. Some people might say this film is a routine job and they wouldn’t be wrong. However, this routine is rather enjoyable. ()

Kapcsolódó hírek

Meghalt Norman Jewison rendező

Meghalt Norman Jewison rendező

2024.01.23

Kilencvenhét éves áldott korában, január 20-án, szombaton távozott a filmvilágból Norman Jewison kanadai-amerikai, hétszeres Oscar-jelölt rendező és producer, olyan legendás és népszerű filmek… (több)