Buster két élete

(fesztivál filmcím)
  • Kanada Buster's Mal Heart
Előzetes 1

Streaming (1)

Tartalmak(1)

A hatóságok elől menekülő férfi, Jonah üres hegyi nyaralókban meghúzódva vészeli át a telet. Visszatérő álmaiban a tengeren hánykolódik. Egy idő után rádöbben, hogy ő és a tengeren elveszett férfi egy és ugyanaz: egy lélek két testben. (Titanic Nemzetközi Filmfesztivál)

Videók (3)

Előzetes 1

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Mindenféle dolgok értelmetlen keveréke, amire nehéz rákapcsolódni. Az elbeszélés egyes töredékei, a szereplők érzései és motivációi érthetőek, de az író/rendező/szerkesztő kisasszony megpróbál belőlük egy kifinomult, szándékosan zavaros, valóság és fantázia közötti kirakós játékot összerakni, amely a végére értelmet is kap, és szinte filozófiai módon lezárul. A néző érdeklődése és bizalma azonban már a történet elmesélése során átmegy meghökkenésbe és egyre mélyülő távolságtartásba. A szereplők viselkedése eltúlzott, karikatúraszerű idiótákat csinál belőlük, a sztori (egyébként közönség által kedvelt) társadalmi motívumaiban pedig végzetesen elkalandozik a film, mintha elfelejtené, mit is akart eredetileg mondani. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I guess the film is too weird for me, especially in its overall slow pace, the plot jumps, and mainly the acting, which isn't bad but just didn't click with me here. It's sci-fi, it's a drama, and it's a thriller, but in no case did I truly enjoy the film and feel captivated by how it ended. ()

Hirdetés

Galéria (7)