Tartalmak(1)

A civilizációtól távol, egy kis izlandi halászfaluban él a kamasz Thor és Christian. Boldogan várják a nyarat, nem sejtve, hogy ez a nyár más lesz, mint a többi. A két fiú megtapasztalja az első szerelem érzését. Miközben az egyik egy lány szívét próbálja megnyerni, a másikban egészen másfajta érzelem dúl, a barátja iránt táplál bensőséges érzelmeket. Amikor a nyár véget ér, és a természet kezdi visszavenni uralmát, eljön az ideje, hogy a két fiú szembenézzen a felnőttkor kihívásaival. (Cinemax)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Gyönyörűen, törékenyen megrendezett és eljátszott dráma a felnőtté válás és az identitáskeresés megpróbáltatásairól az élet (és a család) zord körülményei között. A forgatókönyv azonban meglehetősen unalmas, ötlettelen. Izlandi helyszínek vizuálisan jól kihasználtak. Pontosan 3* és 4* között. ()

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol I’m not saying that the film is a masterpiece that I'm planning on rewatching every other day (fans of the action genre should avoid it entirely), but I enjoyed the plot, atmosphere, and setting throughout. The film is about adolescence and sexual awakening and the young actors were really convincing in it. Although the film also contains the now practically inevitable gay storyline, it felt okay here. It didn’t seem forced onto the plot, so it didn't smack of political correctness. In fact, it made it all enjoyably human. ()