Tartalmak(1)

A huszonkettedik század elején járunk. Fényévekre az otthontól, a világűr mélyén a Nightingale mentőűrhajó jelenti az egyedüli reményt a bajbajutottaknak. Amikor egy elkeseredett segélyhívás fognak, a hattagú legénység hipertér ugrást hajt végre. Miután átjutnak egy haldokló csillag gravitációs mezején, furcsa férfira bukkannak, aki egy különös tárgyat visz a hajó fedélzetére. Kiderül, hogy az idegen földön kívüli teremtmény. Az igazság felderítése közben a legénység versenyt fut az idővel: a születendő szupernova robbanásának ereje ugyanis megsemmisítheti az egész galaxist. (InterCom)

(több)

Recenziók (2)

MrHlad 

az összes felhasználói recenzió

angol The whole movie I was waiting for something to happen and nothing did. Except for the interesting beginning (entering hyperspace) there was no scene worth anything. Crap. ()

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Stílus szempontjából hasonló "színházi sci-fi", mint a Soderbergh Solaris című filmje. De az legalább úgy tett, mintha lenne valami tartalma. És határozottan érdekes formája és próbálkozó színészei voltak. Ennek a baromságnak semmije sincs. ()