Tartalmak(1)

Paul nősülésre adta a fejét. Ahogy az már lenni szokott, a barátai legénybúcsút rendeznek számára. Többek között három forróvérű táncosnővel mulatják át az éjszakát. Egyikük, Becky, nem tudván, hogy ő a vőlegény, ráakaszkodik Paulra. Másnap reggel leendő anyósa ébreszti telefonon az ifjút. Amikor Paul meglátja maga mellett az ágyban a lányt, már nincs visszaút, ki kell találnia valami hazugságot. Első lépésként megpróbálja eltüntetni a bizonyítékokat. Ám egyre több kellemetlen helyzetbe keveredik. Ráadásul megjelenik a színen a táncosnő volt barátja, a féltékeny Ray. (FOX)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az Esküdni mernék című film nagyon komolytalan és erőltetett vígjáték, nagyon buta fináléval. A forgatókönyvíró biztosan a vécén írta, hatalmas bélproblémáktól szenvedve. ()

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol A nicely paced comedy that unfortunately isn’t even slightly funny and shamelessly and embarrassingly steals from other pictures (see review of Spinning Man or Johnny English). It’s not often you encounter such a dumb screenplay, even in a genre where a lot of things can be forgiven. The overall embarrassing impression this movie gives is improved in places by Jason Lee, and in all places where Julia Styles makes an appearance. And that’s all; you get nothing else from this picture. ()