Lesülve

  • Görögország Suntan (több)
Előzetes 2

Tartalmak(1)

A középkorú Kostis mellett elment az élet. A kis sziget újonnan kinevezett orvosaként egyedül tölti a rideg telet. Ahogy eljön a nyár, a sziget kivirágzik, dübörögnek a bulik, és tele a part nudista stranddal. Kostis találkozik a gyönyörű és kacér Annával, akibe teljesen belezúg. Mindent megtesz, hogy meghódítsa a lányt. Nemsokára Kostis szinte minden idejét Annával tölti. Ez a fiatalság újrafelfedezését jelenti számára, ami már-már megszállottságba csap át. Bármit megtesz, hogy megtartsa Annát. (Cinemax)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy bunkó érzelmi rajongása egy vad hippi csajért. Lélektanilag precíz drámában, amely sajnos nem fejlődik eszkaláltabbá és meglepőbbé, mint egy kissé kidolgozatlan fesztiválszimbolika. Kétségbeesett magányos ember portréjaként azonban jól működik, és érdekes betekintést ad egy kis görög sziget társadalmának működésébe is. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol A shining example of a European drama that shows the best that the national (Greek in this case) cinematography has to offer. The environment of the Antiparos Island is fascinating and the insight into the life of the local population is no less interesting; a couple of Greek people and one stupid girl who turns the unfortunate local Greek man into a scapegoat. But then, she had no idea what was about to happen. The conclusion gets all psychological. It’s just a shame that the director wasn’t a bit more literal with the ending. I expected a dark conclusion that I’m used to with Scandinavian movies and that I – unfortunately – didn’t get. ()