Rendőrautó

  • Egyesült Államok Cop Car
Előzetes 1

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Mit csinál két 10 éves kölyök ha belebotlik egy elhagyottnak tűnő rendőrautóba a mező közepén? Naná, hogy beülnek és elhajtanak! A páros boldog tudatlansággal néz szembe a végzettel minden egyes kanyarban, és a dolgok csak még rosszabbra fordulnak, amikor a korrupt kisvárosi zsaru úgy dönt, visszaszerzi az autóját bármi áron. (Select Video)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy gyerekszemmel látott fiús kaland és egy vérrel és hullákkal teli durva felnőtt thriller eredeti keresztezése. Érdekesen bizarr, függetlenül minimalista, cselekménye kiszámíthatatlan és izgalmas. ()

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol An unexpected genre mix. Boys’ adventure movie meets redneck psycho thriller. Bacon pretty minimalistic, but the boy duo is super. The action is a bit slow, and the ending is unexpectedly pessimistic. Very bold project, hats off. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I'm not completely crazy about this movie, but I still think it's a successful thriller, mainly thanks to two young boys who excellently handled their roles. The same goes for Kevin Bacon, who looks like a brilliant lunatic and also performs it well. The story is presented well enough not to be boring even at a slower pace. ()