Jason X

  • Egyesült Államok Jason X
Előzetes 2

Tartalmak(1)

2455-ben egy kutatócsoport diákjai félelmetes leckét kapnak, amikor megérkezik a két hibernált test a Crystal Lake-i kutatóközpontból. Egyikük ugyanis Jason Voorhees, az elpusztíthatatlan gyilkológép, aki több mint 200 emberrel végzett már. Ámokfutását az űrben folytatja, új prédákra vadászva. Senki nem lehet biztonságban, amíg Jason a fedélzeten van. (AMC Hungary)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A Jason X elsőre egy szórakoztató B-kategóriás filmnek tűnik, amely nem játssza meg magát, és távol tartja magát a görcsösségtől és az esetlenségtől. De a hülyeség fokozatosan gyűlik, és a finálé a legmélyebb mocsokba süllyeszti az egész filmet. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol "Jason X" doesn't work as a horror, which the creators realized and added humor to it, or even a lot of cool scenes, like Jason's final transformation. I have to say that I liked it because I felt like I was watching a B-movie that doesn't pretend to be anything else and does exactly what similar films should do. It's entertaining. It's crazy at times and doesn't make sense to relate it to the previous nine parts, but it's still fun. ()