Magam ura

Előzetes 1

Tartalmak(1)

A harmincas családapa, Martin egyedül megy túrázni a hegyekbe. Miközben látszólag eggyé válik a természettel, mi, nézők halljuk öncenzúra nélküli gondolatait, brutálisan őszinte megfigyeléseit és fantáziáit magáról és az őt körülvevő emberekről, melyek a triviálistól az infantilison át a lényegi kérdésekig hosszú utat járnak be. (Cinefil Co és a magyarhangya)

(több)

Videók (2)

Előzetes 1

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Near Death Experience húsz évvel ezelőtt, északi módra. Ugyanolyan nyílt és őszinte, de nem olyan költői, tudatos és költői finomsággal megírt. A főszereplő korának megfelelően inkább tapogatózó és nem egyértelmű. Érzelmileg nyersebb, hűvösebb. A látvány nem annyira érdekes és kreatív. Számomra nem annyira közeli és szimpatikus. Igazából nem nagyon érdekelt a főszereplő és a belső problémái. ()

Marigold 

az összes felhasználói recenzió

angol A pleasant and precise probe into the depths of imagination, phobias and desires of a middle-aged man which, after the "Forever Young" culmination, is shot down by a slushy and increasingly self-pitying second half with several fantastic scenes, for which I would probably need a shovel to get them out of my head. It is the brutal sincerity, given by the combination of an inner monologue and the intertwining of reality and subjective perspective, that does not ultimately work in favor of the film. Even so, I appreciate the creativity and the chance to show women what is happening in my head. ()

Hirdetés

Galéria (13)