Marvel Kapitány

  • Egyesült Államok Captain Marvel (több)
Előzetes 5

Tartalmak(1)

A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik. (Fórum Hungary)

(több)

Galéria (89)

Kapcsolódó hírek

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

Milyen hosszú lesz a Marvel Kapitány folytatása?

2023.08.30

A hosszú játékidők szezonja semmiképp sem ért véget, és hamarosan az Oppenheimer című háromórás kolosszus után újabb hosszú drámák várnak ránk – Scorsese Megfojtott virágok című filmje (206 perc) és… (több)

A Barbie-film milliárdos lett

A Barbie-film milliárdos lett

2023.08.07

Bár Margot Robbie, azt ígérte a Warner Bros. stúdiónak, amikor a projekt finanszírozását kérte, hogy Barbie film bevételei egy milliárdot is elérhetik, maga sem hitt ebben. De igaza volt. Az ikonikus… (több)