Streaming (1)

Tartalmak(1)

Ben Novack, Jr., a Fontainebleau Miami Beach Hotel tulajdonosa feleségül veszi Narcyt, a gyönyörű sztriptíztáncosnőt. A házaspár kapcsolata azonban hamarosan megromlik, a szerelemüket bizalmatlanság árnyékolja be. Nem sokkal később a milliomos brutális gyilkosság áldozata lesz. Miközben a rendőrség megpróbálja kibogozni a szálakat, Narcy lesz az első számú gyanúsított. Ben anyja, Bernice arra gyanakszik, hogy a menye keze benne van a fia halálában, gyanúja azonban végzetesnek bizonyul számára. (HBO Europe)

(több)

Recenziók (2)

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol This beautifully showcases that fame is a plague that can’t be cured if you contract it accidentally and by a mistake. Beautiful & Twisted is a classic movie that is obviously made for TV, but it’s not a bad thing at all. It has a story that is completely unpredictable, but the actors are a joy to watch; Rob Lowe and Paz Vega were the perfect fits for their roles. I even tried to resist blinking every now and then because of Paz; she is still gorgeous. Well, gorgeous… take a look for yourself! ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol One would think that I could enjoy it when there is a guy in the main role who stylizes himself as Batman, or rather Bruce Wayne - he is rich, decadent, and has a Batmobile. One day he finds his bride in a strip club, but that only opens his path to damnation. Boring, sexy, but only sexy, and strangely graduated. ()