Streaming (1)

Tartalmak(1)

Ben Novack, Jr., a Fontainebleau Miami Beach Hotel tulajdonosa feleségül veszi Narcyt, a gyönyörű sztriptíztáncosnőt. A házaspár kapcsolata azonban hamarosan megromlik, a szerelemüket bizalmatlanság árnyékolja be. Nem sokkal később a milliomos brutális gyilkosság áldozata lesz. Miközben a rendőrség megpróbálja kibogozni a szálakat, Narcy lesz az első számú gyanúsított. Ben anyja, Bernice arra gyanakszik, hogy a menye keze benne van a fia halálában, gyanúja azonban végzetesnek bizonyul számára. (HBO Europe)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol One would think that I could enjoy it when there is a guy in the main role who stylizes himself as Batman, or rather Bruce Wayne - he is rich, decadent, and has a Batmobile. One day he finds his bride in a strip club, but that only opens his path to damnation. Boring, sexy, but only sexy, and strangely graduated. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol This beautifully showcases that fame is a plague that can’t be cured if you contract it accidentally and by a mistake. Beautiful & Twisted is a classic movie that is obviously made for TV, but it’s not a bad thing at all. It has a story that is completely unpredictable, but the actors are a joy to watch; Rob Lowe and Paz Vega were the perfect fits for their roles. I even tried to resist blinking every now and then because of Paz; she is still gorgeous. Well, gorgeous… take a look for yourself! ()

Hirdetés

Galéria (37)