Hollywoodi történet

  • Magyarország Holly Woody történet (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

Val Waxman, az egykori sztárrendező túl karrierje fénypontján reklámfilmek készítésével múlatja az időt, miközben végig a nagy visszatérésben reménykedik. Mikor felajánlják neki egy kasszasikernek ígérkező film rendezését, Val kapva kap az alkalmon. A gond csak az, hogy a nagy lehetőség közvetlenül ex-feleségétől és annak szeretőjétől érkezik, akik magánéletben és munkában is sikeres párost alkotva egy filmstúdióban dolgoznak. Feltörő érzelmei és a mardosó féltékenység következtében megtörténik a legrosszabb: Val a forgatás megkezdése előtt idegi alapon átmenetileg elveszti a látását. Barátai azonban, akik hisznek tehetségében, segítenek neki, hogy megpróbálhassa a lehetetlent: vakon megrendezni a filmet. (Budapest Film)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Kiváló téma és szereposztás. De a filmről alkotott végső benyomásom nem felel meg a nagy dumálásának és a túlzott hosszának. Egy újabb gyenge Woody Allen, amely nem olyan szórakoztató és nem olyan "művészien szívmelengető", mint a legjobb munkái. ()

DaViD´82 

az összes felhasználói recenzió

angol Excellent idea and good actors, but it’s terribly drawn out, considering the course. There is a good scene or idea here and there, but as a whole it falls severely short of the potential that such an attractive premise offers. It’s a shame. ()

Hirdetés

Galéria (27)