Ilsa, She Wolf of the SS

Horror / Thriller / Dráma / Háborús
Kanada, 1975, 96 perc

Tartalmak(1)

Ilsa, the most feared and reviled Nazi of them all, will stop at nothing to prove that women are better endowed for combat than men. Along with her squadron of deadly "black widows," she commits crimes so terrible that even the SS fears her wrath. But she meets her match in an American POW, who uses his sexual prowess to combat the She Wolf's insatiable appetite and bring her to her knees. (forgalmazó hivatalos szövege)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az Ilsa, She Wolf of the SS című film egy híres sokkoló alkotás, de közel sem olyan sokkoló, mint amilyennek hirdeti magát. Szexből sok van benne és eléggé nyitott is, de az erőszak és a vér, mivel abból is bőven van belőle, nem túl csiklandós. Mert - maga a film borzasztóan naiv, amatőr és unalmas. A gyenge színészi játék és a képtelen rendezés lehetetlenné teszi, hogy sem a főszereplő, sem a barikád túloldalán álló mellékszereplők bőrébe bújjunk, ami pedig a hangulatot illeti, a láger udvara üresen tátong. Forgatókönyvileg a film rendben van - a mértékletes játékidő, az erőszak és a szex sűrűsége elég lett volna egy rendes adag perverz szórakozáshoz. De valaki ügyesebbnek kellett volna a filmet rendezni. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol "Ilsa: The She-Wolf of the SS" is one of those movies where you get exactly what you expect. It is a B-movie, essentially a trashy film, but it is not as cruel as some Chinese or Japanese pieces. In fact, it is quite moderate, which allows the viewer to focus on the nudity, which is not spared here, although it remains modest. It is not a shocking film, but for fans of depravity, it is still entertainment. ()