Better Call Saul

(sorozat)
  • Egyesült Államok Better Call Saul
Előzetes 2
Krimi / Dráma
Egyesült Államok, (2015–2022), 52 h 16 perc (Percek: 42–69 perc)

Zeneszerző:

Dave Porter

Szereplők:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Rhea Seehorn, Michael McKean, Miriam Colon, Raymond Cruz, Julie Ann Emery, Jeremy Shamos (több)
(további alkotók)

Évad(6) / Epizódok(63)

Tartalmak(1)

A történet a Breaking Bad spinoffja, a 2 Golden Globe-díjat nyert sorozat egyik kedvenc karakterére, az ügyvéd Saul Goodman figurájára épül. Saul ugyanis évekkel korábban, mielőtt Walter White ügyvédjeként ismerhette meg a világ, Jimmy McGill néven élte szürke hétköznapjait. Úgy tűnik, esélytelenül küzd azért, hogy nevet szerezzen magának, miközben lelkében hatalmas háborút vív erkölcsös és ambiciózus énje. Kezdetben csak McGill, az ördög ügyvédjeként már Goodman, azaz jó ember. (AMC Hungary)

(több)

Felhasználói recenzió BROKEN_ ehhez a sorozathoz (0)

felhasználónak nincsennek recenziói a sorozathoz

Kapcsolódó hírek

Meghalt Mark Margolis színész

Meghalt Mark Margolis színész

2023.08.04

Nyolcvanhárom éves korában csütörtökön a New York-i Mount Sinai kórházban rövid betegség után elhunyt Mark Margolis amerikai színész, akit sok néző leginkább a Totál szívás és a Better Call Saul… (több)

Emmy-díj jelölések 2023

Emmy-díj jelölések 2023

2023.07.12

A TV Emmy-díj 75. évadának keretében kihirdették a díjakra jelölt neveket, és ha az elmúlt évben követted a sorozatokat, a kategóriák valószínűleg nem fognak nagy meglepetést okozni. Ami mindenképpen… (több)