A (sz)ex az oka mindennek

  • Egyesült Államok Sleeping with Other People (több)
Előzetes 3

Tartalmak(1)

Egy egyéjszakás kaland során Lainey és Jake elveszítik szüzességüket, majd útjaik szétválnak. Évekkel később véletlenül összefutnak, és ez a találkozás rádöbbenti őket, hogy az az este mennyire meghatározta szexuális életüket: Jake intrikus nőcsábász lett, míg Lainey mindig a rossz pasikat fogja ki. Igyekeznek az újra fellángoló érzelmeiket kordában tartani, ám rá kell jönniük, hogy a köztük lévő kölcsönös vonzalom a válasz minden problémájukra. Már csak meg kéne állniuk, hogy másokkal is ágyba bújjanak. (ADS Service)

(több)

Videók (3)

Előzetes 3

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az egyik legjobb laza szórakozás a kapcsolatokról és nem-kapcsolatokról, olyan szereplőkről, akiknek boldogságot kívánsz még akkor is, ha több hibájuk van, mint a pozitívumuk. A New York-i környezet tökéletes, mert a nagyvárosokban ez így működik - lehet bőven szexelni, de egy szilárd, szép kapcsolat nem elérhető. Szimpatikus, természetes módon játszó páros, őszinte és találó párbeszédek mindenféle gát nélkül. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Nice! I almost can't believe it, but this is an American movie, and it's also a romantic comedy, and on top of that, it's good. Actually, it's really good. Jason Sudeikis is back in a role after a long time, and he's good in it. Such roles should be given to more good comedic actors so they can show that they can act. The chemistry here works perfectly for me, and it doesn't even matter that there isn't too much sexual explicitness. ()

Hirdetés

Galéria (41)