Szerelmes Prága

(sorozat)
Előzetes 2
Vígjáték / Romantikus
Csehország, (2014–2017), 13 h 21 perc (Percek: 33–36 perc)

Rendező:

Jan Hřebejk

Forgatókönyvíró:

Tereza Dusová, Iva Klestilová

Operatőr:

Asen Šopov

Zeneszerző:

Vladivojna La Chia

Szereplők:

Aňa Geislerová, Jiří Havelka, Hynek Čermák, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Radek Holub, Jana Kolesárová, Lenka Krobotová, Stanislav Majer (több)
(további alkotók)

Streaming (1)

Évad(2) / Epizódok(23)

Tartalmak(1)

A közép-európai emberek kapcsolataiba, szexuális életébe nyújt bepillantást az HBO Europe saját gyártású sorozata. A széria három egymásba befonódó szerelmi háromszöget mutat be, és nem korlátozódik csupán a heteroszexuális kapcsolatokra. (HBO Europe)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

magyar Ha minden cseh sorozatgyártás így nézne ki, és minden filmgyártás akár csak megközelítené ezt, még a békazabálók is meghajolnának előttünk. És megveszem az első tévémet. Randik, magány, igények, önbizalomhiány és helyzetek, szomorúak és boldogok, példátlan színészi és rendezői bájjal előadva. Színes karakterekkel és érzésekkel, személyes a gyönyörű Prága által. És a legjobb leszbikus masszázs a filmtörténelemben! Ennyire jó ez a Honza Hřebejk? Örömmel adok ötödik csillagot is, de csak miután megnéztem a maradék tíz epizódot. ()

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió (ehhez a tévésorozathoz)

angol I can’t say I’m overly enthusiastic by this series. Season 1 was still slightly above average, there were some funny moments, but also a number of disappointing and unconvincing acting performances. However, the quality dropped significantly in Season 2. There was less humor, and it was somewhat cumbersome and unpleasantly predictable. The only constant of both seasons was Hynek Čermák, whose performance was brilliant and entertaining all along. ()