Bűnös Louisiana

  • Egyesült Államok Bad Country
Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Bud Carter nyomozó a Louisiana állambeli város, Baton Rouge rendőrségén dolgozik. A veterán zsaru elkapja Jesse Weiland-et, az alvilág bérgyilkosát. Carter úgy gondolja, hogy több hasznát veszi a fickónak, ha nem csukja rács mögé, hanem beszervezi informátornak, akinek a segítségével a helyi bűnbandák számos tagját lekapcsolhatná. Ám a korrupt politikusok és lefizetett ügyvédek révén Lutin Adams, a bűnszövetkezet feje megtudja, hogy ki szivárogtat ki adatokat a zsaruknak... (Mozi+)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy átlagos krimi, szerzői kézjegy nélkül. Tévés hatás, a százszor látottak újrahasznosítása. A narratív dinamika jelen van, de a karakterekből hiányoznak az élesebb vonások. Ez elég egy megtekintésre, főleg Dafoe-nak köszönhetően, aki a legmeggyőzőbb a szerepében. Dillon eleinte bizonytalan, amiről majd kiderül, hogy lehetséges szándék, hogy ne mutasson érzelmeket, és ne fedje fel a karakter természetét. Berenger mint a maffia főnöke megkérdőjelezhető. Inkább egy részeges nagybácsira hasonlított az idősek otthonából, mint egy félelmet keltő gonosztevőre. Azok a tévénézők számára, akik élvezik a régi időket. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol Every now and then, actors showcase some absolutely breathtaking acting performances in a movie that’s about as ordinary as a hotdog from a stand that gets fresh supplies about twice a week. And it’s a shame, because Willem Dafoe, Tom Berenger and Matt Dillon straight up became American hicks in this movie and it was a joy to watch. Unfortunately, not even that could save the boredom, mediocrity and the ordinariness of everything else. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol If it wasn't so average, it would be quite an interesting movie. However, it is just average and doesn't bring much else. The actors are good, their performances convincing just as needed. It's not overly complicated, it's simply about guys who want to do one good thing even though there is a risk they might not survive. It's okay, but nothing great. ()