Streaming (1)

Tartalmak(1)

XIV. Lajos (Alan Rickman) 1682-ben áthelyezi udvarát Versailles falujába. Pompa tekintetében nem ismer kompromisszumot, ezért főkertészét, André Le Notre-t megbízza, hogy a kastélypark minden szegletében ligetkéket alakíttasson, amely munkákra pályázatot hirdetnek. A sziklakert-bálhelyszín kivitelezésére a szakmai körökben addig ismeretlen hölgy jelentkezik, Sabine de Barra (Kate Winslet), aki tartásával, egyszerű, de őszinte modorával elbűvöli a Napkirályt. (ADS Service)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ez egy hatalmas bukás lenne, mint a helyi project Geisler-rel. Még nem is világszínvonalú színészekkel, amelyet a rendező büszkén mutat be a fesztivál megnyitóján, mondván, hogy "elsősorban a közönségnek" (úgy értette, hogy "nem a kritikusoknak"?) készítette. Ha nem lennének azok a buja dekoltázsok, belefulladnék a hihetetlen UNALOM tengerébe. A film még vizuálisan sem érdekes, pedig állítólag teljes egészében a versailles-i kertekben és azok környékén játszódik. Emlékszel A király beszéde című film fantasztikusan fényképezett ködös kertjeire? Elég lett volna legalább ezt a díszletfilmes komponenst valamilyen szintre hozni, és a filmet meg lehetett volna menteni. Kate Winslet filmográfiájában csak egy szörnyűség, amibe nyilvánvalóan csak a szakmabeli barátja miatt ment bele. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol This really isn’t very good. It’s good to have a film about dead people, but Rickman as director was the wrong choice. The whole thing is rather pointless. Playing with history may not always be a failure, but it should have some logic. Also, this version of Kate didn't have anything to work with. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Nice acting, but mainly a director's farewell from Alan Rickman, where he showed that he has an eye for interesting stories and is capable of shooting them from a different position than just an actor's. And the film is good as desired, but simply not memorable. You will have quite pleasant feelings from it, but they will quickly fade away and nothing really special will remain. Maybe just the desire to visit Versailles. ()