Tom a farmon

Előzetes 2
Dráma / Thriller / Pszichológiai
Kanada / Franciaország, 2013, 102 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Tom, a homoszexuális reklámszöveg-író Montreálból vidékre utazik a szeretője, Guillaume temetésére. Döbbenten tapasztalja, hogy senki sem tudja ki is ő valójában, és milyen kapcsolatban állt az elhunyttal. Guillaume anyja meg van győződve arról, hogy a fiának volt egy barátnője Montrealban. Ám Guillaume legidősebb bátyja, Francis sejti, hogy Tom és a testvére között kapcsolat titkot takar. Mielőtt Tom rájönne, máris a saját szexuálitását elnyomó Francis szadista játékának célpontjává válik. (Cinemax)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Dolan lenyűgözően érzékelteti a szereplők közötti pszichológiát és kémiát, amelyen keresztül saját démonait kezeli. De ez ebben az esetben nem jelent átfogóan kielégítő filmélményt. A Tom a farmon egy szolidan eljátszott párkapcsolati dráma, amelyben sötét titkok és múltbéli igazságok tárulnak fel fokozatos feszültséggel, de a fináléban ez üresen cseng, és csak egy elkötelezett, de átmeneti pillanattá válik. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol This is the third film with Xavier Dolan’s name signed under it and I almost didn’t finish watching it to the end. I have a feeling that his stories might not be up my alley. ()