Tom a farmon

Előzetes 1
Dráma / Thriller / Pszichológiai
Kanada / Franciaország, 2013, 102 perc

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Tom, a homoszexuális reklámszöveg-író Montreálból vidékre utazik a szeretője, Guillaume temetésére. Döbbenten tapasztalja, hogy senki sem tudja ki is ő valójában, és milyen kapcsolatban állt az elhunyttal. Guillaume anyja meg van győződve arról, hogy a fiának volt egy barátnője Montrealban. Ám Guillaume legidősebb bátyja, Francis sejti, hogy Tom és a testvére között kapcsolat titkot takar. Mielőtt Tom rájönne, máris a saját szexuálitását elnyomó Francis szadista játékának célpontjává válik. (Cinemax)

(több)

Videók (3)

Előzetes 1

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Dolan lenyűgözően érzékelteti a szereplők közötti pszichológiát és kémiát, amelyen keresztül saját démonait kezeli. De ez ebben az esetben nem jelent átfogóan kielégítő filmélményt. A Tom a farmon egy szolidan eljátszott párkapcsolati dráma, amelyben sötét titkok és múltbéli igazságok tárulnak fel fokozatos feszültséggel, de a fináléban ez üresen cseng, és csak egy elkötelezett, de átmeneti pillanattá válik. ()

Stanislaus 

az összes felhasználói recenzió

angol I was quite excited to see Xavier Dolan's new film, but I wasn't completely satisfied with the product. The visuals are very nice, the atmosphere is quite agonizing and bleak, but somehow the story didn't grab me. Or rather, the story as a whole, because I somehow didn't get into the plot and moreover I didn't understand the very irrational behaviour of the characters. Quite possibly this was the director's intention, but it bothered me. In short, a film that is well made, no question about it, but I just couldn't get into the world I was presented with – unfortunately. ()

Hirdetés

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol This is the third film with Xavier Dolan’s name signed under it and I almost didn’t finish watching it to the end. I have a feeling that his stories might not be up my alley. ()

Galéria (20)