A beavatott

Előzetes 2

Tartalmak(1)

Beatrice Prior (Shailene Woodley) a nem túl távoli Chicagóban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust. Az év egy bizonyos napján társaihoz hasonlóan Beatrice-nak is el kell döntenie, hova akar tartozni: a Bátrakhoz, az Őszintékhez, az Önfeláldozókhoz, a Barátságosakhoz, vagy a Műveltekhez. Egyetlen döntés, amely örökre megváltoztathatja a sorsát. Beatrice a vizsga során szembesül különleges képességével: az Elfajzottak közé tartozik, akik egyetlen csoportba sem sorolhatóak. Egy szabályok uralta világban azonban ez a legveszélyesebb dolog, ami megtörténhet: ha kitudódik, az egyet jelent a halállal. A több hetes beavatása során számos félelmével, gyengeségével kell szembesülnie a fiatal lánynak, miközben titkolnia kell valódi kilétét. Amikor rájön, hogy az Elfajzottakat végleg ki akarják iktatni, olyan tettre szánja el magát, amely mindenki számára meglepetést okoz. (Pro Video Film)

(több)

Galéria (167)

Kapcsolódó hírek

Meghalt Ray Stevenson színész

Meghalt Ray Stevenson színész

2023.05.22

Nagyon szomorú hír érte a filmvilágot hétfőn. A szeretett és elismert színész, Ray Stevenson 58 éves korában elhunyt. A Deadline hírportál megerősítette a hírt, hozzátéve, hogy Stevenson állítólag… (több)

A Twilight saga visszatér

A Twilight saga visszatér

2023.04.20

Azt hitted, hogy annál rosszabb, mint egy Harry Potter remake tévésorozat formájában nem létezik? Akkor tudd meg, hogy a Lionsgate stúdió most jelentette be a Twilight saga visszatérését is. Az… (több)