Call Girl

Előzetes

Tartalmak(1)

1976, Svédország. Egy nem kevés politikai befolyással bíró asszony call girl hálózatot működtet, amelyben számos kiskorút is foglalkoztat. Ügyfelei között számos magas rangú tisztségviselő, politikus, sőt miniszterek is szerepelnek. A beszervezett tinédzser lányok számára a nevelőintézetből való szabadulás reményét kínálja a gyors pénzszerzési lehetőség, imponál nekik az éjszakai élet, az új ruhák, az ital és a drogok. Ám a hatóságok kitartó nyomozással, lehallgatásokkal egyre több bizonyítékot gyűjtenek be a kiskorúakról, valamint ismert klienseikről. A választásokhoz közeledve az államhatalom számára is mind kínosabbá és titkolnivalóvá válik az ügy. (Vertigo Média)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Kissé fülledt és felkavaró. Nyolcvanas évekbeli elektronikus hangzenével terrorizálja a nézőt (ami olasz ponyva horrorfilm és Kommandó filmben hallható Horner zenéje mozog). A film csak az utolsó negyedben pörög fel, addig feleslegesen hosszadalmas, a főszereplő prostitúcióját feleslegesen sok példán keresztül mutatja be. De a hangulat, színészi játék és a végső feloldás nagyon jó. 20-30 perccel rövidebben bomba lett volna. És én a fent említett fülledtségből és szexből is többet adnék bele. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I have to say I liked this film. Not by what it depicts, but by how it's depicted. The retro vibe is gorgeous, and it's polished off by how everyone is dressed and the occasionally otherworldly pace. It works perfectly. The guys here are truly disgusting, and some women no less, but even the victims here aren't real victims. That's also what the '70s looked like. ()