Tartalmak(1)

Billy, Paddy, Archie és Sam (Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline) gyerekkoruk óta a legjobb barátok. Amikor a hatvanon túli csapat örök agglegénye, Billy (Douglas) végre beadja a derekát, és megkéri harmincas évei elején járó fiatal barátnője kezét, a négyes fogat Las Vegas felé veszi az irányt, hogy egy világra szóló partyval búcsúztassák el Billyt eddigi csajozós életétől. Bár hőseinknél már javában a B oldal forog, amikor a cigi, az alkohol, és a sós kaják is a tiltó listán állnak, meg persze a koleszterin szintre is nagyon kell figyelni, nekik ez mit sem számít: itt az idő, hogy újraéljék dicső ifjúságukat. Arra persze hamar rá kell jönniük, hogy a Bűn Városa egy kissé megváltozott a '60-as évek óta, és keményen be kell hozniuk a lemaradást a bulizások, a szerencsejáték, a bombázó nők, és az alkoholos mámor területén. És ha valahol könnyen átugorható a generációs szakadék, hát akkor az Las Vegas, de ott ahol a Cavinton a legjobb drog, és 50 Cent a Jackson's Five egyik tagja, na, és a bugi is már csak remeg a lábakban biztos, hogy még durvább a másnap. (Pro Video Film)

(több)

Videók (42)

Előzetes 2

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ha rendező lennék, inkább nem csinálnék semmit, mint ezeket az ártalmatlan, öncélúan pozitív értékeket hirdető ultra-joghurtokat, amelyek, ha nem lennének benne drága sztárok, a "tévéfilm" címkét kapnák. A négy nagy színész természetesen a legszimpatikusabb, de a forrás... ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I love these types of movies when it’s painfully obvious that the American filmmaking elite has only made a movie to spend some of the excess dollars in their budgets by the end of the year that they’ve got left from making other movies. Nothing happens in the movie at all. Some ace actors get together to play blackjack in Vegas, they drink some twelve-year-old Tullamore Dew and suddenly the end credits start rolling, everyone gets up and goes to their families. ()

Hirdetés

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol It's terribly cliché, terribly predictable, but I still can't help it, these movies where they take a slightly detached view of old age just work for me. Moreover, with this amazing cast, when I didn't even realize Kevin Kline is close to seventy, I was simply thrilled. I laughed, I enjoyed myself, a pleasant evening spent. Nothing much more, but sometimes even this is enough. ()

Galéria (84)