Lángoló Chicago

(sorozat)
  • Egyesült Államok Chicago Fire
Előzetes 1
Akció / Dráma
Egyesült Államok, (2012–2024), 176 h 8 perc (Percek: 40–43 perc)

Zeneszerző:

Atli Örvarsson

Szereplők:

Jesse Spencer, Taylor Kinney, Yuriy Sardarov, Christian Stolte, Eamonn Walker, Monica Raymund, Joe Minoso, Randy Flagler, David Eigenberg, Anne Lockhart (több)
(további alkotók)

Évad(12) / Epizódok(252)

Tartalmak(1)

Kevés embernek van stresszesebb és veszélyesebb munkája, mint az 51-es chicagói tűzoltóknak. Ezek a bátor férfiak és nők másokkal ellentétben a bajjal szembe futnak, ám bátor mindennapi vállalásaik életük többi részére is hatással vannak. Andrew Darden tűzoltó halála után a csapat összetűzésbe keveredik, Matthew Casey parancsnok (Jesse Spencer) és Kelly Severide parancsnok (Taylor Kinney) egymást okolják a történtekért. Még egy halálközeli élmény kell ahhoz, hogy az életmentők újra összekovácsolódjanak, és összetartó családként működjenek. A Lángoló Chicago az 51-esek személyes és szakmai megpróbáltatásairól szól. (AXN)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Meghalt Carl Weathers

Meghalt Carl Weathers

2024.02.02

Szomorú hírek jönnek a tengerentúlról. Február 1-jén, csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a kaliforniai Los Angelesben Carl Weathers amerikai színész, aki leginkább a Sylvester Stallone által… (több)

Meghalt Treat Williams színész

Meghalt Treat Williams színész

2023.06.13

Hetvenegy éves korában elhunyt Treat Williams amerikai színész, akit a legtöbb néző Miloš Forman rendező Hair című musicaljének egyik főszerepének megformálásáért ismerhet. A szomorú hírt a színészt… (több)