Streaming (1)

Tartalmak(1)

21 éves korában Tim Lake rájön, hogy képes az időutazásra... Egy újabb gyászos szilveszteri buli után Tim apja közli a fiával, hogy a család férfitagjai mindig is képesek voltak utazni az időben. Tim nem írhatja át a történelmet, de változtathat azon, ami a saját életében történt és történni fog. Így hát úgy dönt, jobbá teszi a világot... azzal, hogy szerez egy barátnőt. Sajnos kiderül, hogy ez nem is olyan könnyű, mint hinnénk. Tim Londonba költözik a tengerparti Cornwallból, hogy ügyvédnek tanuljon, és végre megismerkedik a gyönyörű, de bizonytalan Maryvel. Egymásba szeretnek, aztán az időutazás miatt nem is találkoztak, aztán először találkoznak újra... és újra... de végül, sok agyafúrt időutazás után Tim elnyeri a lány szívét. Hősünk ezután arra használja képességét, hogy létrehozza a tökéletes lánykérést, hogy megmenekítse esküvőjét minden idők legrosszabb násznagyi beszédjétől, hogy megmentse barátját egy szakmai katasztrófától, és hogy terhes feleségét időben a kórházba juttassa a szülésre a hatalmas közlekedési dugó ellenére is. Ám ahogy az élete halad a nem megszokott medrében, Tim ráébred, hogy sajátos képessége nem mentheti meg őt azoktól a bánatoktól, amelyekben minden családnak része van. Az időutazásnak vannak határai, és veszélyes is lehet. (UIP-Duna Film)

(több)

Videók (37)

Előzetes 5

Recenziók (15)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Szép film, de mindent már láttuk valahol. És mindaddig, amíg elégedett vagy az életeddel, vagy felismered, hogy minden látszólag rossz életdöntés végül még nagyobb boldogsághoz vezet, addig nincs sok mondanivalója számodra. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I already got used to Richard Curtis making great movies with a positive vibe, containing a lot of thoughts worth fighting for. A lot of people recommended About Time to me, and since I like Rachel McAdams, I planned to see the movie for quite some time. And I can tell you, for a long time I did not feel such joy to be alive that I felt after watching this film. ()

Hirdetés

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol If it followed the premise of a sci-fi rom-com where the protagonist goes back in time again and again to “get her” throughout, as it looks in the first half hour, About Time would have been a lot more fun. But in the end it’s a little monotonous and an incredibly non-conflicting fairy-tale that doesn’t want to be anything other than pleasant. It’s not my cup of tea, but I can’t deny its feel-good charm. ()

EvilPhoEniX 

az összes felhasználói recenzió

angol A decent and original rom-com about time travel, which definitely makes the film interesting. Rachel McAdams doesn't play her typical hot chick role this time, she's dressed up to fit the main character. I was kind of hoping she would abuse her ability to go back in time more times and better, but it worked. Definitely above average within the genre. Well acted, nicely filmed with a few surprises and a sadder ending. 7/10. ()

Isherwood 

az összes felhasználói recenzió

angol Objectively speaking, I could raise about a dozen objections against the film, meaning I could give it an average review, but what can you do? It's one of those films where you don't care about logical lapses and plot contrivances because you are enticed by the dialogue tapped from life and by the romantic storyline polished to perfection without flaw or blemish. After that, you're just left jumping for joy at personal highlights like a woman's choice of dress, and when it comes to the black-clad funeral procession, you raise your glasses to wipe away a tear without feeling bad about it; Richard Curtis creates experiences. ()

Galéria (124)