Kipörgetve

Előzetes 5

Tartalmak(1)

Luxusautókkal a francia Riviérán száguldozni király dolog. Andrew és Garrett (Scott Eastwood és Freddie Thorp) testvérek és tolvajok, méghozzá a legjobbak. Megbízást kapnak, hogy lopjanak el egy gyönyörű és több millió eurót érő Bugattit a festői Dél-Franciaországban élő helyi maffiafőnöktől. Ám egy vártalan baki folytán a nyerő párost tetten érik. A feldühödött tulajdonos, Jacomo Morier (Simon Abkarian) ráveszi a srácokat, fújják meg ősellensége legnagyobb becsben tartott trófeáját, egy 1962-es Ferrari 250 GTO-t, különben az életükkel kell fizetniük a ballépésük miatt. A Foster tesók, akik már járatosak a balhés ügyekben, egy olyan tuti tervet eszelnek ki, amivel nem csak a menő járgányt szerezhetik meg, de a francia gengszternek is keresztbe tehetnek. (Freeman Film)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A rosszfiúk OK, a Côte D'Azur kanyargós szerpentinjei szuperek, és a két lány szép arcocskái a Baywatch minden fürdőruhás szereplőt felülmúlják (egymás után láttam a filmeket, ámen). De a forgatókönyv, bár igyekszik belevinni fordulatokat a több fél közé, akik mellett vagy ellen is lehetünk, egy olcsó, diszfunkcionális B-kategóriás film. Különösen például Az olasz munkához képest, amelynek szereplőgárdájában sokkal markánsabb személyiségek voltak. A fiatal Eastwood és Freddie Thorp a hetedik és nyolcadik elesett katona szerepébe illik a hatodik Transformers második akciójába. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol I watched Overdrive because I saw some nice cars in the trailer and I thought that if nothing else, this could be a decent B-list movie I would enjoy. No way, José. Scott Eastwood looks very pretty in this one and Freddie Thorp has no charisma at all. On top of that, the story is a stupid as a pothole in the road. I think that Antonio Negret is good at B-list action flicks, but the casting killed it. In the end, what saved the movie was a couple of good shots of old veteran cars. ()