A grizzly birodalma

  • Egyesült Államok Into the Grizzly Maze (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

Az alaszkai vadonban nem könnyű az emberek helyzete, az élet állandó küzdelem a természet erőivel. Így van ez akkor is, amikor egy könyörtelen grizzly kezdi terrorizálni az egyik kisváros lakóit, nyomát szétmarcangolt áldozatok jelzik. A seriff elindul az erdőbe, hogy megtalálja az ökológus feleségét, ehelyett azonban az elhidegült exbűnöző testvérébe botlik. A két férfi hamarosan keresztezi a gyilkos medve útját. A prédából vadász lesz... (Film+)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A-kategóriás szereplőkkel, B-kategóriás non-brainer. De összességében szórakoztató. Szépek a hangulatos ködös erdők és a festett panorámák (állítólag Alaszka). Tömött cselekmény, még tíz perc sem telik el grizzly nélkül. Jobb két csillag. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol If it weren’t for the beautiful Alaskan landscape, this movie would deserve a Boo! review. I simply can’t understand how they got so many interesting actors to play in such a bullshit movie. I mean who is it worth for to act in a movie that is pretending to be a horror movie where the main antagonist is a bear? That poor bear… those morons he had to deal with were definitely not something to be envious of. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol "Into the Grizzly Maze" brought me most of what I expect from B-movies. There is good action, which has some very well-done elements, there is a story that is perfectly aligned, there are characters that are interesting and well-written. Just a bit of humor is missing here, but that can be somewhat compensated by the incredibly beautiful shots of the Alaskan wilderness. I would love to live there. ()