Streaming (1)

Tartalmak(1)

Az austini rock and roll szcénában játszódó film négy szerelmes összekapcsolódó életét dokumentálja, ahogy hullámvasútként ívelő zenei karrierjük és nem éppen szabálykövető magánéletük összefonódik. A fiatalság, a szenvedély, a vágy, a drogok és a kreativitás által vezérelt világ középpontjában az a pár áll, akik ebben az őrült világban egymásban találják meg annak a kulcsát, hogy legyőzzék modern életük harsány elterelő tényezőit, és új módokat találjanak a kielégítő életre. (HBO Max)

(több)

Videók (3)

Előzetes 1

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A partnerkapcsolatok minden fázisából származó érzések komplex, harmonikusan ábrázolt palettája. És ha arra gondol, hogy a filmből az élet összes érzésének ábrázolásából csak a főszereplők szüleikkel való kapcsolata és néhány haláleset hiányzik, Malick ezeket is lefesti. Hozzá a hölgyek számára romantikus Gosling és durvább Fassbender (déjà vu szerepe a Shame - A szégyentelen) filmből, urak számára pedig nagyon vonzó Portman vagy a leszbikus szikrázó Bérénice Marlohe és nem árulom el, ki között. Hát, ne fogadj el! ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I'm sorry, I wanted to give Terrence Malick one more chance, but I simply don't like his films. He may have the best actors, but his strange camera work and storytelling just don't sit well with me. It doesn't tell me anything and actually, I don't even want to think about the movie because it bores me terribly. ()

Hirdetés

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol A compelling love story revolving around a girl seeking (unfaithful) adventures. Malick chews upon feelings again just this time set on a background of festivals and deserted luxury apartments. A meditative experience. Improvisation and unmistakable visuals. Excellent acting performances. Fassbender on top form again. Control money, don’t let money control you. ()

Galéria (64)