Alagút

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Két esztendeje már annak, hogy eltűnt Tricia férje. A húga, Callie eljön hozzá, hogy segítsen lezárni neki a múltat. Miközben a férfit hivatalosan halottá nyilvánítják, Tricia is megpróbál új fejezetet kezdeni az életében. Callie-t valósággal vonzza a ház mellett található vészjósló akna. Ahogy az asszony elkezdi azt összefüggésbe hozni más rejtélyes eltűnésekkel, világossá válik előtte, hogy Tricia férjének halála bármi lehet, csak ?természetes? nem. A sötét alagútban valami ősi, titokzatos erő lappang, amely immár már Callie és Tricia életére tör. (FilmBox)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Lehet, hogy hosszabbnak tűnik, mint amilyen valójában, de ez egy lebilincselően megírt és rendezett, alaposan leleplezett titok, zavaróan valósághű, sötét rejtélyes dimenzióval. Sok muzsika viszonylag kevés pénzért. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol If you like American, low budget, indie horror stuff, I can wholeheartedly recommend this. Absentia is a very good movie that relies on two likeable protagonists, has a very well developed plot and an atmosphere that is pretty thick at times. I was scared, I was afraid. Mike Flanagan delivers a very good directorial job (it’s not even by chance amateurishly made, as I had read) and I’m already looking forward to his next genre films. ()

Hirdetés

Galéria (10)