Anyádat is

  • Mexikó Y tu mamá también (több)
Előzetes

Tartalmak(1)

Tenoch, egy gazdag és korrupt politikus fia és Julio egy szegény egyedülálló anya gyermeke, elválaszthatatlan barátok. Egyetem előtti utolsó nyarukat minél tartalmasabban szeretnék tölteni: mérhetetlenül sok főleg szexuális kalandot remélnek. Elindulnak megkeresni Mexikó legszebb tengerpartját, útitársként Tenoch egy távoli rokona, a huszonéves, már férjezett Luisa is csatlakozik, az út során a furcsa hármas életre szóló tapasztalatokat szerez. (Budapest Film)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Szépen nyílt és őszinte film a barátságról, a szexről és az életről. Szokatlanul hiteles, szép és időnként kellően fullasztó erotika, megdöbbentően jó színészi alakítások, különösen a két fiatal srác részéről, és általában a pszichológia bravúros ábrázolása. A szomorú epilógust kissé ellentmondásosnak találtam - egyrészt mélyebb dimenziót adott a történteknek (és nagyon megérintett), másrészt nem volt szükséges ahhoz, hogy a film remek benyomást hagyjon a nézőben, és alapvetően csak megzavarta a pozitív hangulatát és életörömét. ()

Malarkey 

az összes felhasználói recenzió

angol Whoever didn’t dream about something similar when they were seventeen must have been living their lives wrong. Only in this country you need to replace the sea with a fishpond. The result could still be… similar. ()