Az orvvadász

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Martin (Willem DafoePókember, Az angol beteg, John Carter) profi zsoldos, legújabb megbízatását egy rejtélyes, biotechnikával foglalkozó cégtől kapja. Az egyre fogyó, mégis elképesztő szépségű tasmán vadonba kell utaznia, hogy a kihaltnak hitt erszényesfarkasok ismét látni vélt példányaiból hozzon egyet. Martin fedősztorival fog hozzá feladatához: a helyiek körében tudósként jár-kel, egy család farmjának közelében telepedik le. Miközben egyre mélyebbre jut a vadonban, akaratlanul is egyre közelebb kerül a székhelye mellett élőkhöz. A család megmagyarázhatatlan körülmények között vesztette el a családfőt, s Martin ráébred arra, hogy a békésnek tűnő vidéken valaki a háttérben piszkos céllal mozgatja a szálakat, már gyilkolt is, s most őrá vadászik... (ADS Service)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar A Vadász nem akar szabadtéri kaland, sem thriller lenni. Willem Dafoe egy ritka és szinte biztosan kihalófélben lévő állat keresésének vonala fokozatosan átadja a helyét a családjához való kötődés új vonalának, aki menedéket jelent számára egy barátságtalan helyen, és talán egy új, értelmesebb életszakasz ígéretét is. A film kiváló hangulatú és kiszámíthatatlan, de mintha bizonytalan lenne abban, hogy mi a lényeges a drámai és gondolati íve szempontjából. Végül egy kissé filozofikus, kissé egzisztenciális és kissé ökológiai drámává válik, amely nem találja el a célját. ()

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol A fine drama about the hunt for the last Tasmanian tiger of its kind. A solid story, though it may seem rather watered down to some, and an excellent Willem Dafoe. Beautiful scenery. ()