Ház az utca végén

  • Egyesült Államok House at the End of the Street (több)
Előzetes 1

Tartalmak(1)

Sarah nemrég vált el, szinte még meg sem száradt a pecsét a válási papírján. Az asszony új életet akar kezdeni a tini lányával, Elissával. Hamarosan meg is találják álmaik házát az egyik előkelő kisvárosban. Néhány megdöbbentő eseményt követően megtudják, hogy a szomszédságukban, az utca végén álló házban évekkel ezelőtt szörnyű bűncselekmény történt. Egy lány megölte a szüleit, és utána eltűnt. A gyilkosságot csak a bátyja, Ryan élte túl. Elissa összebarátkozik a fiúval, ám kiderül, hogy a múlt árnyai kísértenek. (Fantasy Film)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Már az elejétől fogva érezhető egy kis unalom, de legalább tetszik a színészek arca és a közöttük lévő kapcsolatok szép leírása. A horror műfaj szempontjából azonban egyáltalán nem működik. Némi thrilleres feszültség csak záró jelenetben érkezik meg. Sajnos ez nem menti meg az eredetiség hiányát, helyenkénti ostoba vágást, sem az összességében rossz rendezési munkát. Nem is beszélve hülyeségekről a forgatókönyvben. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol I’ll be nice and will give it three stars, though not “I recommend it” three stars, but rather “I survived” three stars. It’s such an unremarkably average thriller, but as a snack, why not. It’s not too stupid, it’s well made and, compared to other characters in teenage thrillers and horror, Lawrence is fine. After the trailer everyone laughed at how predictable it would be, but, to some extent, this time it wasn’t true. Yeah, sure, this kind of thriller can have only one kind of twist, but the viewer won’t guess very easily the “who, why and how much”. A conciliatory 50 percent. ()

Remedy 

az összes felhasználói recenzió

angol Jennifer Lawrence is without a doubt the great asset of the whole film. She's basically a dopey girl who may not be particularly attractive to most of the male cast, but to me she represents the more "normal" part of the girl population and is a human and natural actress in the truest sense of the word. If the main character had been some busty blonde with too much makeup, I wouldn't even have bothered with this one. As far as the story is concerned, it's obviously not a very original affair, but on the other hand I certainly can't say that I was clear about everything from the beginning and that nothing surprised me. A technically average affair with an above-average script. Jennifer is of course great... :-) ()