Vándorút

Előzetes

Tartalmak(1)

Tom fia a Camino de Santiago, vagy más néven Szent Jakab zarándokúton, egy viharban veszítette életét a Pireneusokban. A kaliforniai orvos Franciaországba, St. Jean Pied de Portba utazik a fia maradványaiért, hogy elintézze a formaságokat. Ám ahelyett, hogy ezután hazatérne, elhatározza, hogy beteljesíti a fia vágyát, és végigjárja a zarándokutat. Tom rájön, hogy az utazását tekintve nincs egyedül. A világ minden részéből érkező zarándokokkal találkozik, akik a saját problémáikra, életük értelmére keresik a választ. (TV4)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy laza road-(walk)-movie nem csak az emberek és helyek felfedezéséről és megismeréséről, hanem főleg önmagad felfedezéséről. A világ különböző tájairól származó négy karakteres túrázó csapata, akikkel együtt nevetsz a boldog időkben, és szomorú időkben együtt érzel velük. Estevez rendezése laza, de koncentrált és pontos. És főleg érezni lehet, hogy személyéből is tesz bele valamit. Kicsi, pozitív film, hasonló hangulatú, mint Payne Kerülőutak című filmje. ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol Emilio Estevez proves that he is not only a quite capable actor but that he has a gift for writing a good story and eventually directing it. He quite cleverly cast his father, Martin Sheen, in the lead role, who shows that he is in a different league as an actor. And that's hardly saying anything. It's not about faith in God, it's about faith in ourselves and how we come to terms with our lives and what they bring. ()