Kutyafog

Előzetes

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Egy apa, egy anya és három gyerekük egy város szélén lévő házban laknak. A házat magas kerítés veszi körül, amin a gyerekek még soha nem mentek ki. Oktatásuk, nevelésük, szórakozásuk, de még az is, ahogy unatkoznak, a szüleik által megfelelőnek tartott módon történik, a külső világ bármilyen befolyása nélkül. Úgy vélik, hogy a fejük fölött elhúzó repülőgépek játékok, és a zombik kis sárga virágok. A házba csak Christina léphet be, aki biztonsági őrként dolgozik az apa üzletében. Az apa azért szervezi meg látogatásait, hogy mederbe terelje fia szexuális késztetéseit. Az egész család szereti őt, különösen a legidősebb lánya. Egy nap Christina ad a lánynak egy fejpántot, amelynek kövei világítanak a sötétben, és ő is kér valamit cserébe. (Cinemax)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Pszichológiai tanulmány három tizenéves testvér viselkedéséről és világérzékeléséről, akiknek szüleik soha nem engedték, hogy elhagyják a családi ház bekerített területét. Tudatlanság, összetartozás, vérfertőző szexualitás, állatiasság. És a szülők perverz szándéka, hogy így védjék meg gyermekeiket a "gonosz világtól". Egy olyan szándék, amely elkerülhetetlenül kicsúszik az irányítás alól. Yorgos egy pszichológiai állat, aki teljesen egyedi, szinte tudományos megközelítéssel ír és rendez extrém témákat, amit láthatóan nagyon élvez. Kísérletének befejezésével - a film utolsó felvételével - szándékosan felbosszantja a nézőt, vitahullámot kelt, és szinte szándékosan átveszi az egyik cannes-i díjat. Ravasz. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol I’m yet to see a normal film from the Balkans :-D… Following recommendations, I didn’t find out anything about Dogtooth before watching it (thanks Rob Roy), and I could not believe what I was seeing. In a sense, this film almost surpasses the infamous A Serbian Film, It’s really very unsettling and very sick. The current genre label is a pretty good joke. “Mum, what’s a cunt” - “A cunt is a big light. For example: If the cunt is turned off, Earth will be without light.” ()

Hirdetés

Marigold 

az összes felhasználói recenzió

angol Perfect. The most mined model situation of a family isolated behind a high wall, from which Lanthimos distilled a sheer sick bizarre sequence of scenes that escalate with a family dance to the sound of a guitar, a scene so brilliant that my mind cannot fathom it. But even the rest of the film is teeming with invention and a completely out-of-the-way sense of humor, which is exactly my blood type. Not just anyone can film such a beautifully deranged and sexually bent film. The Greek is no doubt crazy. Beautiful and dangerous. The cunt is indeed a great light, the entirety of the film Dogtooth is proof of this. ()

Galéria (17)