Ne nézz vissza!

Tartalmak(1)

Jeanne (Sophie Marceau), a gondos feleség arra lesz figyelmes, hogy apránként megváltoznak a dolgok az otthonában, a környezetében, ám ő az egyetlen, aki ezt észleli. Jeanne úgy érzi lassan beleőrül ebbe a bizonytalanságba. Egy nap meglátogatja az anyját, ahol egy különös fénykép végleg elindítja a lejtőn. Hirtelen elhatározásból Olaszországba utazik, hogy magyarázatot kapjon az őt körülvevő rejtélyre. Jeanne az új környezetben teljes átalakuláson megy keresztül, egy olasz nővé, Rosa Mariává (Monica Bellucci) válik. (Filmcafe)

(több)

Recenziók (3)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Egy kétségbeesetten diszfunkcionális kísérlet egy költőibb Lost Highway - Útvesztőben filmre, pornó nélkül. A cselekményt, amelyet a nézőnek át kellene éreznie, és amelynek nehéz pszichológiai kérdésekbe kellene a nézőt belevonnia, csak passzívan lehet nézni, és megkérdezni, hogy az alkotók mit is akarnak. A gyönyörű nők kihasználatlan jelenléte és kellemes vizuális és zenei retró hangulat. ()

NinadeL 

az összes felhasználói recenzió

angol The ambitious, interesting subject with an attractive cast was unfortunately not turned into a truly engaging film. That is a great shame and a missed opportunity. ()

D.Moore 

az összes felhasználói recenzió

angol Although the story is ordinary and the viewer must not expect a surprising point (there really isn't one - in fact, there probably shouldn't have been one), it is still several times more interesting and better, more appealingly written than, for example, the rather similar-in-atmosphere Black Swan. In addition, both Monica Bellucci and Sophie Marceau give great performances and are very nice to look at, the direction is good and makes a film that could easily have been very boring, very entertaining indeed. There are also some (very decent) visual effects, the absence of hysterical and self-consciously scary or repulsive scenes (yes, I'm comparing it with Swan again)... I see no reason to give less than four stars. ()