A Rózsaszín Párduc

  • Egyesült Királyság The Pink Panther
Előzetes
Vígjáték / Krimi / Romantikus
Egyesült Királyság / Egyesült Államok, 1963, 113 perc (Alternatív 111 perc)

Tartalmak(1)

Egy felsőtízezerbeli partin a következő emberek vegyülnek el a tömegben: egy arab emírségbeli gyönyörű hercegnő, aki a földkerekség legértékesebb gyémántjának, a "rózsaszínű párducnak" a tulajdonosa; Charles, aki életművész, amolyan Don Juan, csak ügyesebb nála: nem hágcsókon mászik fel a nőkhöz, nem párbajozik, hanem Ferrarin érkezik, minden női lakosztályhoz kulcsa van, s teszi mindezt a legszélesebb nyilvánosság tudtával; valamint Clouseau felügyelő, akinek szakmai hozzáértéséről az a vélemény alakult ki egyik felettesében még, a törvény balkezében, hogy "adjon nekem valaki tíz olyan embert, mint Clouseau, és én lerombolom a világot". Csoda, ha ezek után eltűnik a hercegnő gyémántja? (Viasat 3)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Eddie Murphy lesz az új Rózsaszín párduc sztárja?

Eddie Murphy lesz az új Rózsaszín párduc sztárja?

2023.05.18

Nemrég itt számoltunk be arról, hogy ma már az Amazon alá tartozó MGM stúdió több híres márkájának rebootján dolgozik. Ezek közé tartozik A Rózsaszín párduc című film is, és ez a projekt most lassan,… (több)

Úton vannak a sorozatok rebootjai

Úton vannak a sorozatok rebootjai

2023.04.16

Gyerekkorodban imádtad a Baywatch-t, a Csillagkaput, a Robotzsarut vagy esetleg a Doktor Szöszit? Akkor talán érdekelhet, hogy ezek a márkák és még néhány másik is reboot-verziót kap. A legtöbbjük… (több)