Államérdek

  • Egyesült Államok Absolute Power
Előzetes 2

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Luther Whitney egy betörő, s bámulatra méltó mestere a szakmájának. A börtönben letöltött évek után, mielőtt végleg visszavonulna, egy utolsó nagy dobásra készül. A ház, amelyet kinéz magának Amerika egyik leggazdagabb emberének, Walter Sullivan-nek az otthona. A férfi a Bahamákra, üzleti útra készül. Whitney azonban nem számított arra, hogy Sullivan felesége, Christy nem kíséri el a férjét, és hogy Christy-nek viszonya van az Egyesült Államok elnökével. Rosszkor volt, rossz helyen, így akaratán kívül egy politikai érdekekből elkövetett gyilkosság szemtanúja lesz. Az ügyben nyomozó detektív hamar kideríti, hogy csak egy különleges képességű betörő juthatott be a házba, így Whitney csakhamar nélkülözhetetlen koronatanúvá válik. Ám nemcsak a rendőrség, hanem a titkosszolgálat is üldözőbe veszi, hiszen az elkövetők számára az a legfontosabb, hogy minél előbb elhallgattassák az egyetlen szemtanút... (Mozi+)

(több)

Recenziók (1)

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol Gene Hackman as a cold-blooded president, Ed Harris as a charismatic detective, Clint Eastwood as an elusive professional thief, and Scott Glenn and Dennis Haysbert as elite secret service agents, brilliant casting, no doubt about it. The plot is alright, if we overlook certain simplifications of some facts and focus only on those names, because Eastwood as a director didn't take into account practically any supporting characters, and when he did, it didn't turn out well at all (the hired sniper). The action is minimal, however, Clint knows how to shoot suspenseful scenes – though there aren’t many – and the whole thing is carried out in a slightly unremarkable and almost TV-like style, the acting ensemble is so good that you won’t be constantly looking at your watch. ()

Kapcsolódó hírek

Meghalt Mark Margolis színész

Meghalt Mark Margolis színész

2023.08.04

Nyolcvanhárom éves korában csütörtökön a New York-i Mount Sinai kórházban rövid betegség után elhunyt Mark Margolis amerikai színész, akit sok néző leginkább a Totál szívás és a Better Call Saul… (több)