Tartalmak(1)

Scott az esküvőjére készül. Előtte a három haverjával, Justinnal, Mike-kal és Carterrel legénybúcsúra mennek Las Vegasba. Egy sztriptízbár, pia, néhány szexi csaj, és máris egészen más színben látják a világot. Nikki és Angela elcsábítja őket a városszéli lokálba, ahol állítólag remek partit tartanak. Másnap megpróbálják összerakni, mi történt, amikor rájönnek, hogy Mike eltűnt. A keresésére indulnak, de mintha csak a föld nyelte volna el. Azután kiderül, mi vár rájuk. Az elit vadászklub tagjai pokoli játékot szerveztek, melyben nekik szánják a főszerepet. (Film Mánia)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Az előző két epizódnál mintha kifinomultabb lenne a forgatókönyv, néhány meglepő pillanattal. Las Vegasban játszódik. De a cselekmény frissítésére tett kísérletet aláássa a súlyosan silány rendezés és az ostoba párbeszédek, melyek a rosszabb 80-as évekbeli amerikai horrorfilmekre emlékeztetnek. Mindenesetre az első gyilkosság borzalmas és brutális, és a filmben semmi más nem éri már utol. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol For me, between normal two stars and guilty-pleasure three stars. Whereas the first two Hostel films worked on the well known fact that the Balkans begin behind Brno’s main railway station, the third part follows the law of “what happens in Vegas stays in Vegas”. It’s cheap, stupid, illogical, but at least tries to surprise (and it quite manages it in some details), so I had more fun than expected. Fairly OK for a video film. ()

Hirdetés

Galéria (31)