Streaming (1)

Tartalmak(1)

Adam Sandler, Seth Rogen és Leslie Mann játssza a főszerepet ebben a keserédes komédiában, melyet Judd Apatow, (40 éves szűz, Felkoppintva) írt és rendezett. Mikor George Simmons (Sandler), a népszerű komikus egy személyes tragédiát követően esélyt kap arra, hogy újrakezdhesse életét, asszisztensével, a feltörekvő komikus Ira-val (Rogen) visszatér azokra a helyekre és azokhoz az emberekhez, akik anno segítették az elindulásban, és felkeresi azt a lányt is (Mann), aki egyszer régen elhagyta őt… (Select Video)

(több)

Recenziók (4)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Adam Sandler -> Eric Bana: "Ha én is úgy néznék ki, mint te, egész nap otthon lennék, és én magamat ba*nék." Egyike azon kevés kapocsnak, amely ebben a szomorú vígjátékban hangos nevetésre késztet. De jól fogod érezni magad a karaktereivel, és ez az, amiről az egész szól. A kapcsolatokról, az igényről, hogy valaki mellettünk legyen, a korábbi szerelmek fontosságáról, és arról, hogy híresnek és gazdagnak lenni nem jelenti azt, hogy nem lehetsz magányos. Inkább fordítva. Apatow a legtöbb dialógust tökéletesen kiélezi, feltárja a hollywoodi csillogás mögötti életet, és hagyja, hogy a színészek "belülről" ragyogjanak. De a két és fél órás játékidő tényleg túl sok a műfajhoz képest. ()

Pethushka Boo!

az összes felhasználói recenzió

angol I couldn't watch it, so I turned it off about halfway through the movie. Sticking with a 2.5-hour long comedy that is also not funny at all is a superhuman feat for me. Plus, I couldn't watch my favorite actor Adam Sandler turn into a complete jerk in my eyes... Boo! ()

3DD!3 

az összes felhasználói recenzió

angol More of an existential drama than a comedy. And Sandler is good at acting this type of guy and it’s a joy to follow his verbal exchanges with Rogen. The excessive length bothered me a little (I was glued to my armchair in the end), but on the other hand, I don’t know what I would have left out, because I really enjoyed myself the whole time. I also enjoyed the many star cameos. Personally, that Aussie Oz Eric Bana got to me most. :-) ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I like Adam Sandler and I'll probably always root for him. This film has a bit of an overlong runtime, and by the time it deals with the main character's relationship with his former love, I found it too boring. Otherwise, there was a great cast of actors who were a good match for each other, and I had a good time with them. ()