Bosszúállók

Előzetes 1

Tartalmak(1)

Nick Fury (Samuel L. Jackson), az Ügynökség vezetője új fenyegetést észlel. Az ellenfél minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent a Földre. Fury a katasztrófa elkerülésére összehívja a szuperhősöket. A toborzás eredményeként hamarosan sohasem látott szupercsapat néz farkasszemet az ellenséggel. Vasember (Robert Downey Jr.), Amerika kapitány (Chris Evans), a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és a többiek indulnak harcba, hogy megakadályozzák bolygónk pusztulását. Bruce Banner (Mark Ruffalo) megfékezhetetlen alteregója, Hulk azonban kis híján mindent szétrombol. (Fórum Hungary)

(több)

Videók (53)

Filmrészlet 4
Filmrészlet 4 - Samuel L. Jackson (színész), Tom Hiddleston (színész), Scarlett Johansson (színésznő), Mark Ruffalo (színész), Chris Hemsworth (színész)
SZ: angol
01:12
Filmrészlet 3
Filmrészlet 3 - Scarlett Johansson (színésznő), Clark Gregg (színész)
SZ: angol
00:42
Filmrészlet 2
Filmrészlet 2 - Tom Hiddleston (színész), Robert Downey Jr. (színész)
SZ: angol
01:04
Filmrészlet 1
Filmrészlet 1 - Chris Evans (színész), Chris Hemsworth (színész)
SZ: angol
00:27

Kapcsolódó hírek

A Marvel bajban van

A Marvel bajban van

2023.11.02

A Disney égisze alatt működő Marvel Studios néhány éve még szó szerint Midász keze volt, és amihez hozzáértek, az hatalmas közönségsikert és több százmillió dolláros mozibevételt hozott. Az elmúlt… (több)

Taylor Swift a mozikban

Taylor Swift a mozikban

2023.09.01

...és hatalmas lesz! Ha még nem láttad Taylor Swift énekesnő, aki világhírű szupersztár is, idei óriási turnéját, akkor jó híreink vannak számodra. Azon kívül, hogy Eras Tour még csak a felénél tart,… (több)