Variációk szexre

  • Kanada Young People F***ing (több)
Előzetes
Vígjáték / Dráma / Romantikus
Kanada, 2007, 90 perc

Tartalmak(1)

Öt és fél párral ismerkedhetünk meg egy éjszaka leforgása alatt: az első randi után a lány lakásán kikötő fiatalokkal; a férjjel és feleséggel, akik egy érdekes újítással próbálják meg feldobni ellaposodott szexuális életüket; az odaadó szerelmesekkel, akik különleges testi adottsággal megáldott szobatársukat is meginvitálják ágyukba; a régi jó barátokkal, akik csalódtak szerelmeikben, és most egymás sebeit nyalogatják; és az exekkel, akik egy éjszakára újra egymásra találnak. Szókimondó szövegek, zseniális poénok és meglepő fordulatok kísérik végig az előjátéktól az utójátékig ezt a szexuális segédeszköznek is kitűnő romantikus vígjátékot, ami másfél óra garantált együttlétet nyújt nézőinek. (FilmBox)

(több)

Videók (1)

Előzetes

Recenziók (4)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Ellentétben az Amerikai pite filmmel és a hozzájuk hasonló vígjátékokkal, ez a film - inkább látogatás, mint vígjáték - pusztán az aktussal foglalkozik - a nyitó "csináljuk" mondattól a koitusz utáni cigiig. Ez által elmaradnak a felesleges dolgok, és csak a lényeg marad, ráadásul öt különböző formában bemutatva, amelyek között minden (szexuálisan aktív) néző talál majd valamit, ami közel áll hozzá - akár egy-egy epizódban, akár többnek a részleteiben (attól függően, hogy mennyi tapasztalatod van). A film találóan ábrázolja a helyzeteket, egyenes, de nem is célzott vagy buta, a pasik viccesek, a csajok pedig DÖGÖSEK. Egy kellemes játék, amely relaxációs szexjátékhoz csinál kedvet. ()

Kaka 

az összes felhasználói recenzió

angol Although sincere and without unnecessary plot diversions, it still remains mostly detached from reality. Five well-worn stories that won't grab your heart, but will occasionally make you laugh – maybe – sometimes unintentionally, sometimes intentionally. In the end, I might prefer the more cinematic aspects, because when I see mini-stories like in Kill Bill (but at night, in Chinese, and backwards), the romantic anecdotes around are them quite nice in other cases, and occasionally they have something to offer. ()

Hirdetés

Necrotongue 

az összes felhasználói recenzió

angol Not a great film or a great comedy. The film works more as a guide to the sex act for various types of relationships. There is a little something for a wide range of viewers, they only forgot about homosexuals (except for sperm donors) and various deviants, so you won’t get to see any children or pets, for instance. I thought the premise was good, it just could have been handled slightly better, but I wasn't bored and had a few good laughs, so why not? ()

kaylin 

az összes felhasználói recenzió

angol I don't really know what to think about this. It was sometimes a bit funny, it wasn't too daring, everything was handled quite decently, which is also nice, but with this title, one would expect maybe a little more than just a romantic movie about love that manifests through sex and certain mishaps. It's average, that's probably the best description. ()

Galéria (14)