Az élőhalottak éjszakája

Streaming (1)

Tartalmak(1)

Barbara és bátyja a vidéki temetőbe megy, hogy meglátogassák szüleik sírját. A temetőben megtámadja őket egy zombi, és csak Barbarának sikerül elmenekülnie. A közeli tanyán talál menedéket, ahol egy újabb zombi támad rá, amit sikerül elhárítania. Hamarosan újabb menekülő bukkan fel. Bennel összefogva elbarikádozzák magukat a házban, miközben rátalálnak a pincében kuporgó családra. A zombik lassan elárasztják a környéket, csapdába ejtve így a hét embert. George A. Romero klasszikus horrorfilmjének remake-ja. (HBO Europe)

(több)

Recenziók (2)

POMO 

az összes felhasználói recenzió

magyar Szolid remake. Nem próbálja felülmúlni a fekete-fehér eredetit, hanem a saját, kissé B-kategóriás és kevésbé ambiciózus, de annál szórakoztatóbb útját járja. A modern (és színes) horror műfaj mércéjével mérve morbid humorra és nyersebb brutalitásra épít. Jó a társadalom kritikája is, itt szó szerinti, sőt jobban karikaturista csúcspontban. ()

J*A*S*M 

az összes felhasználói recenzió

angol A worthy remake of Romero’s aged classic. The changes in the plot are probably for the worse, for instance, there are very few of the radio and TV reports that gave the original a touch of realism, but the make-up has improved, of course, thanks to which the remake will work better with the average viewer. ()