Tartalmak(1)

Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na'vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania. (InterCom)

(több)

Szereplők:

Kapcsolódó hírek

Lesz Barbie-nak folytatása?

Lesz Barbie-nak folytatása?

2023.11.26

A Barbie az év legsikeresebb filmje. Több mint egymilliárd 440 milliós bevételével egyértelműen az év legnagyobb bevételt hozó filmje, ami lenyűgöző, ha figyelembe vesszük, hogy egy eredeti… (több)

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

A Disney ismét csúsztatja kasszasikereit

2023.06.14

Az írósztrájk kezd a stúdióknak gondokat okozni. Ahelyett, hogy az íróknak rendes honoráriumot fizetnének, illetve a nyereség jól megérdemelt százalékát, az olyan főnökök, mint David Zaslav (Warner… (több)