Tartalmak(1)

Milyenek a szőke nők? Talán buták? Naivak? Kihívóak? Elle, a gimi legszőkébb és legcserfesebb nője kénytelen rájönni, hogy a szőke bombázók élete sem könnyű. Szerelme elhagyja őt, mert politikusi pályára készül, márpedig egy komoly joghallgató csak komoly barátnővel mutatkozhat. Elle-t azonban nem könnyű lerázni. Elhatározza, hogy bosszút áll hűtlen barátján és a világon. Felvételizik Amerika legnevesebb jogi egyetemére, hogy megmutassa, mit tud. Igaz, hogy rózsaszín sapkái, szuper-magassarkú cipői, rúzsa és az illatos papíron beadott dolgozatai kissé megzavarják a tekintélyes intézményt, ám amikor egy gyilkossággal vádolt aerobic-oktató ügyében jól ápolt kezébe veszi a nyomozást, fokozatosan minden megváltozik körülötte. Elle nagy fákba vágja a fejszéjét: szeretné, hogy szeressék, meg szeretné találni az igazi gyilkost – no meg a manikűröshöz is időben oda akar érni... (TV2)

(több)

Recenziók (1)

Stanislaus 

az összes felhasználói recenzió

angol A month before the premiere of Barbie, I went back to her movie "cousin", Elle Woods, after many years. Legally Blonde is simple and at times incredibly naive, but it can be watched repeatedly from time to time. Reese Witherspoon obviously enjoyed the lead role quite a bit, and she is complemented wonderfully by the likeable Luke Wilson and the awkward Jennifer Coolidge. Although it's a straightforward film in terms of plot, I'm always amused by the final scenes from the trial. ()

Kapcsolódó hírek

Úton vannak a sorozatok rebootjai

Úton vannak a sorozatok rebootjai

2023.04.16

Gyerekkorodban imádtad a Baywatch-t, a Csillagkaput, a Robotzsarut vagy esetleg a Doktor Szöszit? Akkor talán érdekelhet, hogy ezek a márkák és még néhány másik is reboot-verziót kap. A legtöbbjük… (több)